17-03-2021|
3
minuten

Voor de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten en winstgevendheid is het belangrijk dat uw dagelijkse materiaalbehandeling veilig, efficiënt en flexibel verloopt. Om uw interne prestaties te meten en verbeteren, ontwikkelde Toyota Material Handling het I_Site vlootbeheersysteem voor haar klanten. Een vlootbeheersysteem zoals I_Site is niet enkel interessant voor bedrijven met grote vloten. Ook voor bedrijven met een beperkt aantal trucks kan I_Site een meerwaarde bieden.

Het I_Site vlootbeheersysteem van Toyota is zowel bestemd voor bedrijven met een grote als kleine vloot trucks. Vlootbeheer biedt zowel inzichten en meerwaarde voor bedrijven met 1 tot 5 trucks als voor bedrijven die meer dan 20 trucks in hun vloot hebben. I_Site focust op drie belangrijke punten: veiligheid verbeteren, reduceren van kosten en verhogen van productiviteit. Dit maakt dat I_Site interessant is voor elk type bedrijf, van kleine werkplaats tot grote multinational.

Naargelang het I_Site pakket waarvoor u kiest, heeft u toegang tot verschillende functionaliteiten die uw interne werking kunnen verbeteren. Hier bekijken en lijsten we de functionaliteiten op specifiek voor bedrijven met een beperkt aantal trucks in hun vloot.

Overzicht van het aantal operationele uren
Met het gratis I_Site Starter pakket heeft u een volledig overzicht van de basisgegevens en operationele uren van uw smart truck(s). Door een goede opvolging van het aantal effectieve draaiuren wordt het onderhoud van uw truck ingepland op het juiste moment zodat deze langer meegaat. 

Service verzoeken via I_Site app 
Wenst u snel en eenvoudig een afspraak te maken voor een onderhoud of herstelling? Dat kan met de I_Site applicatie op uw smartphone of tablet. Kies de gewenste truck, beschrijf het probleem in het voorziene veld, voeg indien nodig een foto toe en stuur het verzoek rechtstreeks naar ons serviceteam. Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een technieker langskomt. Ook deze functionaliteit is beschikbaar in het I_Site Starter pakket

Kostenbeheersing 
Wilt u meer inzicht krijgen in het kostenplaatje van uw truck(s)? Met het I_Site MyFleet pakket krijgt u toegang tot de individuele truckkosten, schade- en reparatiekosten en heeft u de volledige onderhoudshistoriek en werkrapporten van uw toestellen op een handige plaats bij elkaar. 

Pre-operationele check of POC
Met I_Site Explorer kan u een vragenlijst activeren die moet beantwoord worden bij opstart van uw truck. Mogelijke voorbeeldvragen: “Zijn de wielen of banden beschadigd?” of “Werken de remmen correct?”. Deze extra controle vooraleer er opgestart wordt, garandeert een truck in goede staat tijdens de shift. Worden er fouten gedetecteerd, dan gaat de truck in kruipmodus en worden ongevallen vermeden. 

Batterijbeheer
Optimaliseer het batterijgebruik dankzij I_Site Explorer. Een analyse van de herlaadbeurten van uw batterij zal resulteren in een langere levensduur van de batterij met een daling van uw kosten als gevolg. 

Zoals u ziet biedt het I_Site vlootbeheersysteem interessante functionaliteiten voor bedrijven met kleinere vloten. Een I_Site activatie voor uw smart trucks beoogt een verbetering van de interne veiligheid, een daling van uw kosten en een verhoging van de productiviteit.

New call-to-action

Thijs De Volder
Thijs De Volder |

Field Sales at Toyota Material Handling Belgium

Gerelateerde blogs

Geen gerelateerde artikelen