04-07-2022|
3
minuten

In een werkomgeving kunnen bepaalde heftruck accessoires de veiligheid en het werkcomfort van je medewerkers verhogen. Daardoor worden ze méér dan een bijkomstigheid. Wij geven u 5 accessoires mee die van jouw magazijn een betere werkplek maken!

1. Bluespot - LED lamp

De BluePoint- en RedPoint LED-lampen verhogen de veiligheid en verkleinen het risico op ongelukken rond transportmachines. Het LED-licht projecteert een gekleurde, geconcentreerde lichtstraal als een groot, zichtbaar vierkant op de vloer voor of achter de truck. Dit lichtsignaal waarschuwt werknemers dat er een truck aankomt. De bluespot maakt de veiligheid visueel zodat men niet alleen op een alarmsignaal hoeft te vertrouwen. Deze functie is bijzonder nuttig in lawaaierige omgevingen. Omdat de meeste elektrische trucks geluidsarm zijn, is dit accessoire een must in ieder magazijn.  


>>> Bekijk deze LED lamp 

2. Safety Bump

De Safety Bump is speciaal ontworpen voor heftrucks en beschermt uw heftruck tegen tegen eventuele schade. Het is gemaakt van zacht PVC dat de energie van een impact absorbeert. De bescherming kan aan de vorken of andere impactgebieden op de vorkheftruck worden bevestigd om producten, magazijngoederen, stellingen enz. te beschermen. Hij kan gemakkelijk tot 30 graden worden gebogen om rond hoeken te bevestigen. Een goedkoop, maar nuttig accessoire waarmee u uw kostbare materiaal beter beschermt.


>>> Ontdek de bumper hier 

3. Palletstop

 

PalletstopEen handpallettruck die van een laadperrons afrolt, dat wilt u niet meemaken. Laat staan dat de truck een ander voertuig of goederen beschadigt tijdens het transport. Met de palletstop kunnen de handpallettrucks niet wegrollen op laadperrons of bewegen in voertuigen. Zo’n handig kleinood is eenvoudig in gebruik en makkelijk te stockeren indien u het even niet nodig heeft. Dankzij de constructie van duurzaam plastic is de palletstop bovendien een erg kostenefficiënte oplossing.


>>> Check de palletstop 

4. Blusdeken 

In magazijnen staat er veel op het spel. Daarom is het bij een brand belangrijk om het vuur zo snel mogelijk te doven. Met een blusdeken isoleert u vuur in of rondom een heftruck binnen enkele seconden op een veilige, snelle en milieuvriendelijke manier. Het blusdeken voorkomt verspreiding van brand en het vuur dooft binnen enkele minuten door een gebrek aan zuurstof. Een blusdeken is de enige effectieve oplossing voor een batterijbrand in een elektrische heftruck. Het blusdeken is verkrijgbaar in twee maten (5x5 of 7x7)), wordt geleverd in een smartbag en is onderhoudsvrij.

>>> Zo werkt het systeem 

Blog - Accessoires

5. Magnetische vorkhoezen 

 

Magnetische vorkhoezenVorkhoezen met magnetisch oppervlak garanderen een veiliger transport van ladingen met gladde oppervlakken. De lading blijft veel stabieler en tegelijk is er minder kans dat de lading van de vorken afglijdt. De vorkhoezen zijn bovendien perfect om kwetsbare oppervlakken te beschermen. U monteert ze eenvoudig in enkele seconden. De ideale manier om uw ladingen vlot en in alle veiligheid te transporteren.  


>>> Lees meer details 

Ontdek nog meer producten om uw werknemers en werkmateriaal te beschermen!
>>> Bezoek onze accessoireshop

Diether Van Der Rauwelaert
Diether Van Der Rauwelaert |

Parts Manager at Toyota Material Handling Belgium